8 februari 2017

Inschrijving(procedure)

Nadat wij uw vrijblijvende inschrijving ontvangen hebben, krijgt u van ons binnen een week een ontvangstbevestiging en reserveren we een plaats voor uw kind. (Het inschrijfformulier kunt u ook hier downloaden.)
Uiterlijk 3 maanden voor de door u gewenste startdatum, neemt onze planningsmedewerker telefonisch contact met u op.
Tijdens dit gesprek bespreekt onze planningsmedewerker met u de plaatsingsmogelijkheden voor uw kind. De telefonisch met u gemaakte afspraken bevestigen wij schriftelijk met een plaatsingsaanbod. Als u van dit plaatsingsaanbod gebruik wilt maken, dient u een exemplaar van het aanbod binnen 10 werkdagen, ondertekend aan ons te retourneren.

Vanaf dat moment is de plaatsing van uw kind definitief en kunt u een afspraak maken voor een rondleiding en intake gesprek om nader kennis te maken. Wij vinden het belangrijk dat uw kind meekomt naar het intakegesprek, zodat we alvast kennis kunnen maken en elkaar kunnen leren kennen.

Dit intakegesprek vindt plaats met het locatiehoofd van de vestiging waar uw kind geplaatst is. Dit gesprek duurt ongeveer 45 minuten. Tijdens het intakegesprek met u en uw kind worden de werkwijze, voorzieningen en huisregels van BSO Kidz2sport doorgenomen. Ook wordt persoonlijke informatie over uw kind besproken, zoals zijn of haar karakter, gedrag, voorkeuren, allergieën e.d.

Ook is het mogelijk een wenafspraak te maken voor uw kind. Wij hechten er veel belang aan dat een kind zich op zijn of haar gemak voelt bij ons. Daarom is het mogelijk om een middag te komen wennen op onze BSO. Tijdens het intakegesprek kunnen hier afspraken over worden gemaakt. Tevens willen wij u graag verwijzen naar onze linklijst-pagina voor voorbeelden en inschrijfformulier, doormiddel van HIER te klikken.